Finn en ledig bysykkel via mobilen!

Foto: bjaglin CC lisens

Bysykkelen har blitt en stor suksess, men det er ikke alltid lett å vite hvor nærmeste stativ er.
Nå kan sjekke hvor nærmeste stativ er og om det er ledige sykler der.

Følg denne linken for å lese mer på clearchannels sider. 

Steg 1: send en SMS med kodeord kart til 2440. Du vil deretter motta en SMS hvor du får et valg om å laste ned applikasjonen. Deretter vil du få beskjed om du vil installere mobilapplikasjonen, bekreft at du vil dette.

Hvis du får problemer her, så kan det av og til være behov for å sette opp mobiltelefonen for datatrafikk. Dette må du gjør fra den du har telefon abonnement hos F. eks forsøke å sette det opp herifra:Telenor.

Så snart mobilapplikasjonen er installert så vil du få forskjellige valg avhengig av hva slags mobiltelefon du har. Har du f. eks en Sony Ericsson mobil får du ofte et valg om å starte applikasjonen rett etter at den er installert. Har du en Nokia telefon, vil du ofte få en hvit skjerm. Denne må du gå utifra (Ved å velge «Exit») og gå inn under Applikasjoner. Finn ClearChannel logoet.

 

Velg dette logoet, f. eks hvis du har en nokia mobiltelefon kan du velge «Open». Deretter starter mobilapplikasjonen (det kan ta 2-3 sekunder). Du vil få et spørsmål om det er greit at mobiltelefonen nettverket for datatrafikk. Svar ja på dette. Deretter vil den spørre om hvilket tilgangspunkt du ønsker å velge. Hvis du satte opp telefonen som i første andre avsnitt er det f. eks naturlig å velge «Telenor internett». Hvis telefonen er satt opp riktig så vil du få se følgende skjermbilde: